Слуховете за романс между 33-годишната актриса и 35-годишния сноубордист започнаха

...
Слуховете за романс между 33-годишната актриса и 35-годишния сноубордист започнаха
Коментари Харесай

Екстремни, влюбени и ЗАБАВНИ: Историята на Нина Добрев и Шон Уайт

Слуховете за романс сред 33-годишната актриса и 35-годишния сноубордист започнаха още през от 2020 година. А през днешния ден двамата не стопират да споделят щурите, занимателни и от време на време рискови моменти от своята връзка. 

" Двамата са супер съвместими и хора със свободен дух. ", коментира техен непосредствен. " Те се усещат доста комфортно един с различен и се поддържат във всяко начинание. “.

С развиването на връзката им, актрисата и сноубордистът се трансфораха в същински експерти в балансирането на натоварените си графици и намирането на време, което да прекарват дружно.

" Предварително резервираме самолетните билети при всяка опция, когато ще сме свободни. И двамата знаем, че наложително ще се забележим по време на официалните празници и че ще прекараме Коледа дружно, а през цялото останало време просто пипвам първия вероятен полет, за да долетя при нея и да я видя. Ако в действителност искаш да запазиш връзката си - просто намираш метод да го направиш. Това е. “ - споделя спортисът.

От 2011-та до 2013-та Нина Добрев излизаше с сътрудника си от " Дневниците на вампира " Иън Сомърхолдър, както и с артиста от " Мостът на шпионите " Остин Стоуел от 2015-та до 2016-та. А през 2017 г. актрисата бе свръзвана със звездата от  " Кралици на ужаса "  - Глен Пауъл.

Олимпиецът от своя страна е в сериозна връзка с рок певицата Сара Бартел от 2014-та до 2019-та година.

Неуспехите и на двамата в любовни фронт, обаче очевидно са в предишното, тъй като Нина Добрев и Шон Уайт наподобяват по-щастливи от всеки път, когато са дружно.

А по какъв начин се разви връзката им във времето - вижте в галерията:

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР