Слуховете, че новата версия на операционната система Android P ще

...
Слуховете, че новата версия на операционната система Android P ще
Коментари Харесай

Техническата поддръжка на Huawei случайно разкри името на ОС Android P - Pistachio

Слуховете, че новата версия на операционната система Android P ще се назовава Pistachio (шамфъстък), се появиха още преди формалния анонс на бета версията на мобилната операционната система. Но в този момент кодовото име бе видяно в чата на формалната поддръжка на Huawei.
Потребител в чат сесия с техническата поддръжка на Huawei помоли за конкретизиране, по кое време смарт телефоните Huawei P9 Lite Mini (Y6 Pro) и Huawei P9 Lite (2017) ще бъдат актуализирани да EMUI 8.0. Тази надстройка се основана на операционната система Android 8.0 Oreo. И в двата случая, може би инцидентно, служителят от поддръжката приказва за Android Pistachio :



Това не е първият път, когато в Глобалната мрежа излиза името Android P Pistachio. През месец февруари Bloomberg заяви, че новата версия на мобилната операционна система ще носи името Android Pistachio Ice Cream.

Всъщност, точно този вид има най-големи шансове да се окаже финалният. Pistachio е тип фъстък, до момента в който Pistachio Ice Cream е сладолед с шамфъстък и повече наподобява на досегашните имена на тази операционната система. Това са Cupcake, Donut, Eclair, Froyo, Gingerbread, Ice Cream Sandwich, Jelly Bean, KitKat, Lollipop, Marshmallow, Nougat, Oreo.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР