Слухове за здравословното състояние на руския президент Владимир Путин се

...
Слухове за здравословното състояние на руския президент Владимир Путин се
Коментари Харесай

Лекари тичат спешно при Путин, какво става

Слухове за здравословното положение на съветския президент Владимир Путин се популяризират от дълго време. Но от началото на войната в Украйна те се усилиха видимо. Веднъж се говореше, че водачът на Кремъл е болен от рак, различен път – че страдал от заболяването на Паркинсон или от деменция.. Истината, обаче, е, че до момента не се е появявало нито едно доказателство за съществено заболяване на 69-годишния съветски държавен глава, заяви австрийският уебсайт „ ое24 ”.

Съобщение в Instagram канала General SVR " стана мотив за нови безредици по този въпрос. Според информацията в него, през нощта в петък против събота се е наложило лекарски екип да посети незабавно Путин. Това заяви по-късно и английският „ Дейли Мейл ”, написа " Марица ".

Според изявленията, към 1 ч. съветският водач е почувствал мощно гадене. Няколко лекари са извикани незабавно и са останали при него 3 часа, до момента в който президентът не се е почувствал по-добре. Според формалната информация от Кремъл, Путин се е простуди по време на визитата си в Иран предходната седмица.

Около 300 000 консуматори се осведомят в канала на Instagram " General SVR " за хипотетични разкрития от съветския властови кръг. Въпреки това в никакъв случай не се показват доказателства за оповестените информации.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР