Слухът, че заможният ресторантьор Лъчезар Захариев е новият мъжът до

...
Слухът, че заможният ресторантьор Лъчезар Захариев е новият мъжът до
Коментари Харесай

Новият мъж на Диляна Попова помага в грижите за сина ѝ

Слухът, че заможният ресторантьор Лъчезар Захариев е новият мъжът до Диляна Попова, се удостоверява от скорошни събития. Вече има и фото доказателство, че двойката е дружно, откакто папараци на „ Уикенд ” снимаха Диляна и предприемача да прибират дружно сина ѝ Борил от учебно заведение. Второкласникът учи в Музикалното, като от време на време от клас го взима и татко му Асен Блатечки, добавя изданието.

Диляна и новият ѝ обичан посрещнаха хлапето след часовете му и го заведоха до покара колело в Докторската градина. Велосипеда на малчугана предприемачът изкара от багажника на мощния си джип.

41-годишната красавица, която наподобява като че ли времето е спряло и годините по никакъв начин не ѝ се отразяват, желае да възпита и у сина си афинитет към двигателната интензивност. Борил кипи от сила и в случай че не я изразходва спортувайки, става прекомерно избухлив. В слънчевия есенен следобяд актрисата и манекенка бе облечена с дънки, тениска и риза, а на гърба си носеше раница. Понеже беше огладняла, тя държеше в ръка плик с печени ядки и понякога слагаше по някой солен фъстък в устата си. Синът ѝ пък си пийваше сок, а новият ѝ сътрудник се наслаждаваше в това време на чаша ароматно кафе.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР