Случват ви се доста неочаквани обрати в живота. Именно сега

...
Случват ви се доста неочаквани обрати в живота. Именно сега
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за юни: Лъв

Случват ви се много непредвидени обрати в живота. Именно в този момент е моментът да осъществите своя фантазия, а в случай че нямате такава, в този момент е моментът да помечтаете и да потърсите реализацията й. Заобиколени сте от другари и не е неприятно да се вслушате в препоръките им и да спрете да ги критикувате. Знаем, че постоянно имате мнение и постоянно мислите, че сте прави, само че от време на време в профил се вижда по-добре и хората към вас може да ви оказват помощ със препоръките си. Някаква скрити усеща може да мъчат някои от вас, а други таман да са срещнали някого, който да е разпалил „ лъвската “ им природа.

Венера – планетата на любовта, минава във вашия знак и точно поради това може да сте малко по-чувствителни в нещата, за които тя дава отговор (очаквайте публикация на тази тема). Заради това не се отдавайте на прекомерна импулсивност и пазете силата за нещата, които в действителност ще си заслужават.


Мариета Георгиева е една нетърпелива и любопитна жена, непрекъснато търсеща и преоткриваща себе си. Магистър е по икономическа компетентност, само че рутинността в тази сфера я кара да откри потребно и забавно занимание. Любопитството във връзка с хората и нетърпението да научава какво я чака в бъдеще я притегля към астрологията. Според Мариета астрологията просто ще ни насочва към подобаващите подходи и моменти, от които може да се възползваме. А останалото зависи от самите нас. Надява се нейните препоръки да ви оказват помощ да се възползвате пълноценно от това, което ви споделят звездите.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР