Случващото се с президента е вредно и опасно и цели

...
Случващото се с президента е вредно и опасно и цели
Коментари Харесай

Нинова и цялото ръководство на червените депутати - на трибуната в защита на президента

Случващото се с президента е нездравословно и рисково и цели премахване на ослепителен политически конкурент без оглед на последствията. Това съобщи от парламентарната естрада водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. До нея, по време на изявлението ù застана управлението на парламентарната група на партията, а депутатите от Българска социалистическа партия изслушаха декларацията прави в пленарната зала. Огласяването на СРС-та е нарушаване на закона, разгласи Нинова и добави, че в случай че президентът е бил дисциплиниран, безопасен и склонен човек, несъмнено нямало да бъдат пуснати вчерашните записи. 

„ Това е опит да се сплаши президента и той да замълчи. Ние имаме вяра, че той няма да го направи. Това е сякаш юридически акт с политическа цел: премахване на ослепителен политически конкурент, без оглед на последствията. А те са - разрушение на институциите. Случващото е нездравословно и рисково. Уважаеми българи, живеем в неустойчивост в България, основана от ръководещите “, съобщи Нинова.

Според Нинова в ход е институционална война. „ Скъпи българи, разграждат държавността, с едничка цел, да останат на власт непременно и без никакъв конкурент. Управляващите освен погазват тихомълком Конституцията, а публично на глас отсам я суспендират с думи “, сподели тя.

По думите й в медицината това се споделя - полиорганна незадоволителна. „ Когато органите на едно тяло стопират да действат, знаем какъв е изходът. Такава власт може да се резервира единствено със боязън, напън и репресии. Със затваряне устата на смелите и инакомислещите. Бяхме очевидци през годините на това. Първо се стартира с нас от опозицията. На голям брой инспекции бяха подложени сътрудници без съображение. Години наред ви се втълпява, че няма опция. Не, не е по този начин “, сподели още Корнелия Нинова. 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР