Случващото се с Доналд Тръмп в политически аспект увеличава подкрепата

...
Случващото се с Доналд Тръмп в политически аспект увеличава подкрепата
Коментари Харесай

Елена Поптодорова: Европа трябва да се тревожи, ако кампанията на Тръмп вземе превес

„ Случващото се с Доналд Тръмп в политически аспект усилва поддръжката за него и той наподобява като сигурен победител на вътрешнопартийни избори. Първите гласове ще се подадат през февруари следващата година. Има още няколко следствия, които текат против Тръмп ”, сподели кореспонденът на Нова ТВ в Съединени американски щати  Ясен Дараков.
Прочетете още
По думите на Елена Поптодорова, която бе в студиото на предаването „ На фокус ”, Тръмп съумява да се показа като жертва.

„ Сега има 34 обвинявания в Ню Йорк, свързани с подправяне на документи в опит да се прикрие друго углавно закононарушение, което не е упоменато на този стадий в обвинителния акт. Парите, дадени на порнозвездата Сторми Дениълс, на плейбой модела Кари Макдугъл и на пазач са били подаяние на акцията на Тръмп, тъй като са му помогнали да се укрие злепоставяща информация. Те са били осчетоводени като юридически разноски, а не като пари за акцията. През втората половина на месец май може да забележим още обвинявания против хора от орбитата на Тръмп – интервенция и опит за подправяне на изборите през 2020 година ”, сподели Дараков.

Поптодорова съобщи, че даже Тръмп да вземе преднина в първичните избори, има още незнайни. „ Европа се тревожи, в случай че акцията на Тръмп вземе превес ”, изясни тя.

Относно ротационното председателство на Русия на Съвета за сигурност, дипломатът изясни, че е нужна промяна на Организация на обединените нации. „ Има огромна коалиция в интерес на промяната на Организация на обединените нации. Много страни, които са отвън Съвета за сигурност, очевидно се усещат непредставени ”, съобщи Поптодорова.

По мотив новопристигналия американски дипломат в София Кенет Мертен тя съобщи: „ България може да се радва на кариерни дипломати, което е ясна оценка на Държавния департамент за сложността на района ”.

За влизането на Финландия и Швеция в състава на НАТО след десетилетия неутралитет, тя бе безапелационна, че от 1955 година не е имало по-ясно доказателство за укрепването на Алианса. „ При този натрапен неутралитет Финландия построява лични качества, които да са в положение да я защитят. Пътят към създаване на народен суверенитет минава напълно през подсилване на личните си качества – това е урокът от присъединението ”, сподели Поптодорова.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР