Случвало ли ви се е да излезете на първа среща

...
Случвало ли ви се е да излезете на първа среща
Коментари Харесай

Фалшиво впечатление… за какво лъжат мъжете

Случвало ли ви се е да излезете на първа среща и да получите неверно усещане? Това е по този начин, тъй като до момента в който дамите замаскират „ несъвършенствата “ си с разнообразни козметични и естетически усъвършенствания, с цел да наподобяват блестящо, господата послъгват за някои неща, с цел да се харесат повече. Дори да не е неистина, очаквайте пресиления в следните сфери:

1. Интереси
Не се изненадвайте, в случай че той ви разпитва за вашите ползи и метод на живот, а по-късно се окаже, че имате много допирни точки. По всяка възможност нямате, само че с цел да го почувствате по-близък той ще нагоди ползите си по този начин, че да съвпаднат с вашите. Вместо да чете книги и да тича в парка, евентуално обича да лови риба или да играе покер на по бира.

2. Предишни връзки
Не го питайте за броя дами, с които е бил. Ще излъже. Може би няма да е прям и за какво се е разделил с последната си другарка, изключително в случай че тя го е зарязала и информацията не е в негова изгода.

3. Физическа интензивност
Мъжете обичат да се хвалят с това какъв брой са мощни и издръжливи. Според него подвига 200 кг от лежанка и прави 100 лицеви опори без да се задъха даже, само че истината може би е друга. Не че държите да подвига 200 кг от лежанка...

4. Пари
Разбира се, той знае, че акциите му се подвигат неведнъж, в случай че е богат. И въпреки всички мъже да се оплакват от златотърсачки, отново обичат да преувеличават за стандарта си на живот – разноски, придобивки, заплата...

5. Комплименти и какъв брой постоянно си мисли за вас
Веднага може да познаете до каква степен в действителност ви харесва и ви е решил, започвайки да сипе суперлативи за вас. Ако залага на клишетата, колкото и да са поетични, по-добре ги игнорирайте. Фрази от сорта на: „ Не спирам да мисля за теб “ също са пресилени.

6. Полуфеминист
Доста мъже самоуверено настояват, че харесват мощни, еманципирани и самостоятелни дами със лично мнение. По малкия екран може и да ги харесват, само че когато тези неща стартират да опонират на техните хрумвания и мнение към този момент са минус, а не преимущество.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР