Случвало ли ви е да се събудите внезапно от странен

...
Случвало ли ви е да се събудите внезапно от странен
Коментари Харесай

Какво значи, ако сънуваме някой от тези 7 символа

Случвало ли ви е да се разсъните ненадейно от чудноват сън и в първия миг да се зачудите дали пък точно сънят не желае да ни приготви за някакво бъдещо събитие? Има хора, които мощно имат вяра в сънищата и не пропущат да ревизират смисъла им в съновника, има и такива, които ги подминават, без да виждат каквито и да е знаци.

Днес обаче ще споделим с вас смисъла на 7 признака, които доста постоянно участват в сънищата на всеки от нас.

Ето ги и тях:

1. Липсват ви зъби;

Много хора са имали сънища, свързани с изчезнали зъби. Това е знак, че ви липсва самочувствие и не харесвате това, което виждате в огледалото. Ако обаче зъбите ви падат, до момента в който говорите, значи думата ви не се зачита нито на работното място, нито вкъщи.

2. Пари;

Парите, присъстващи в съня, може да се поясняват по няколко разнообразни метода. Ако сънувате, че сте спечелили голяма сума пари от лотарията, това би могло да ви предизвестява за бъдещи паники. Ако сънувате банкноти или монети, това може да значи, че е време да преосмислите финансовите си привички и да започнете по-малко да харчите.

3. Изпит;

Едва ли съществува студент или възпитаник, който в никакъв случай да не е сънувал сходно нещо. Ако сънувате, че ви късат по време на изпит, това е знак, че най-големият ви боязън е да не се неуспехите.

4. Крадци;

Не е по никакъв начин прелестно да сънуваме крадци. Домът е мястото, където човек се усеща най-добре и най-защитен. Ако имате подобен сън, то значи се страхувате, че някой навлиза в персоналното ви пространство.

5. Голота;

Тук става въпрос за обществена голота. Този сън значи, че в живота ви се е случило нещо, от което се срамувате.

6. Раждане;

Този сън може да шокира най-много дамите, които в никакъв случай не са раждали, както и мъжете. Това обаче напълно не значи, че сте бременни, а по-скоро е обвързвано с раждане на нова креативна концепция, на която напълно скоро й следва да види бял свят.

7. Парализиране.

Ако сънувате, че тялото ви е парализирано и имате чувството, че това не е сън, а реалност, то мозъкът може да подсказва, че имате прикрит здравословен проблем, на който би трябвало да обърнете внимание.

Това е смисъла на 7 – те признака, които най-често участват в сънищата ни!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР