Случката с подпаления автомобил в центъра на Враца и залетите

...
Случката с подпаления автомобил в центъра на Враца и залетите
Коментари Харесай

Подпалвачът от Враца залял с бензин полицаите заради вдигната кола |

Случката с подпаления автомобил в центъра на Враца и залетите служители на реда с бензин е станала пред погледите на възпитаници от близкото учебно заведение. 

Вчера.

Подпалвачът връхлита с колата си върху бариерата на пешеходната зона и стопира автомобила пред постройката на общинската администрация. Екшънът се разиграва в региона на учебно заведение, детска школа по изкуства, две детски площадки, две заведения с изнесени маси, районното полицейско ръководство и пред самия вход на общината.

" Изключително глупава и неразумна постъпка. Всеки ден се случва да бъдат вдигани коли, което в действителност е повода за гнева на мъжа. Често пъти хората, на които са им вдигнали колите, спорят, че са прави, само че това не е методът да изразиш своето неодобрение. Този човек би трябвало да бъде осъден извънредно строго, с цел да разбере, че по този начин не се прави и това дава доста неприятен образец за децата. Случката стана пред погледа на петокласниците, които са били в двора на учебното заведение. Тази обстановка е извънредно травматична за децата. Смятам, че този човек към този момент съжалява за постъпката си ", съобщи кметът на Враца Калин Каменов пред Нова телевизия. 

Каменов изясни, че даже и да се допусна, че " автомобилът му е вдигнат непозволено, което не е по този начин – не се постъпва по този метод ".

" Всеки е неудовлетворен, когато му сложат скоба или му вдигнат автомобила. Но какво ще стане, в случай че всеки прави по този начин? Тази постъпка не би трябвало да бъде толерирана, тъй като основава наклонност ", добави кметът.

Шофьорът на репатриращия автомобил описа, че предходния ден мъжът е паркирал на спирка. 

" Закачихме автомобила и той (мъжът - б.р.) дойде. Обяснихме му, че можем да отключим колата на място и на половин цена - 25 лв.. Той сподели, че няма да заплаща нищо. Започна да буйства и да блъска личния си автомобил. Нас ни заплашваше с ликвидиране, с палежи. Изключително ядосан човек ", описа водачът. 

От полицията прецизираха, че в 11:35 часа е получен сигнал в РУ-Враца за лек автомобил " Рено ", минал през спусната преграда на паркинг и траял по пешеходната зона в центъра града. 

Огънят е загасен от чиновници на РСПБЗН - Враца. Задържан е лидерът - 46-годишен, който съзнателно запалил колата си. Образувано е бързо полицейско произвеждане. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР