Случилото се в Босилеград не е сензация. Подобни неща са

...
Случилото се в Босилеград не е сензация. Подобни неща са
Коментари Харесай

Божо Димитров с ново култово изказване за "пиклата без цици" Мария Захарова! Историкът хвърли бомба: Арестуваха ме за...

Случилото се в Босилеград не е сензация. Подобни неща са ставали освен там, само че и във всички КПП-та в Македония, Сърбия и други. Просто в този момент обръщаме по-голямо внимание, до момента в който в предишното преглъщахме такива дейности, показа някогашният шеф на Националния исторически музей Божидар Димитров, представен от " БГ он еър ". " Аз персонално съм бил арестуван за доста по-дълго време, в сравнение с българските лекари в този момент ", разяснява той.

Димитров описа, че той е бил арестуван с микробус, цялостен с книги, които са били считани са подривен материал.

Бившият началник на НИМ още веднъж разяснява и говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова, която преди седмица съобщи, че Червената войска е избавила българските евреи.

" Говорителката е микрофон, тя чете нещо, което други са написали и са изработили. И не е хубаво представителите да си прибавят свои неща ", настоя Димитров.

" Какво да кажеш на това момиче, като се изключи че е плоска като дъска. 30% от мъжете обичат тъкмо такива дами - за всеки трен има пасажери, и за такива като нея ", продължи Божидар Димитров с мненията за Мария Захарова.

Той за следващ път настоя, че Червената войска не е избавила българските евреи.

" Червената войска е свършила доста потребни неща за Европа, човечеството и нас, само че не е спасявала евреите. Нашите ползи са да си браним достиженията, когато посегнат към тях. И се веселя, че в последно време го вършим ", заключи Димитров.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР