Случи се немислимото в общинския съвет! Левскари и цесекари се

...
Случи се немислимото в общинския съвет! Левскари и цесекари се
Коментари Харесай

Георги Георгиев: Левскари и цесекари в СОС се обединихме за новия стадион на ЦСКА

" Случи се немислимото в общинския съвет! Левскари и цесекари се обединихме в името на новия стадион на ЦСКА. За да имат стотици младежи съвременна спортна база, а хилядите почитатели - нов дом на един от най-великите български футболни клубове. "

Това написа ръководителят на Столичния общински съвет Георги Георгиев във фейсбук откакто през вчерашния ден Комисията по запазване на околната среда, земеделие и гори към СОС утвърди плана за реорганизация на стадион " Българска войска ".

" Вчера с сътрудниците ми от ГЕРБ защитихме плана за реконструкцията и възобновяване на стадион „ Българска войска ". В поддръжка гласоподаваха и " алените ", на политически език - от Българска социалистическа партия. Както и " Патриоти за София ". Необяснимо остана единствено за какво от " Демократична България " не гласоподаваха " За ", откакто оборихме причините им ", изясни Георгиев.

С този план ще върнем 40 декара от парка на софиянци, като пространството пред стадиона с повърхност 23 декара ще се трансформира в нов парк, част от Борисова градина, а останалите 17 дка са алейна мрежа край оборудването, акцентира ръководителят на СОС и добавя:

" Независимо дали сме последователи на „ Левски “ или ЦСКА, ние сме положили клетва като общински съветници да работим за жителите на София - а те са от " Левски ", от ЦСКА, „ Славия “ и „ Локомотив “ и други. "

Георги Георгиев се хвали и, че след решението е получил от ЦСКА футболна фланелка в символ на признателност:

" Наскоро ви се похвалих с фланелка на обичания ми наследник тим, а през днешния ден управлението на " Армейците " CSKA Sofia FC ме изненадаха уместно с техен екип - споделиха, че е за заслуги към клуба с вчерашното ни решение. Благодаря за благия жест, левскарите постоянно оценяваме спортсменското държание. "

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР