Случи ли се най-сетне?! Дойде ли любовта на прага на

...
Случи ли се най-сетне?! Дойде ли любовта на прага на
Коментари Харесай

Удри, како! Ето го младокът, по когото харчи милионите си Бояна Шарлопова!

Случи ли се най-накрая?! Дойде ли любовта на прага на Бояна Шарлопова?! Май да... Откровено сантиментални фрагменти на вдовицата на Стефан Шарлопов с млад мъж взривиха нета като последните фотоси са от почивката им в Намибия.

Знаем, че Бояна обича да пътува, само че до неотдавна го правеше единствено с приятелки. Тя обаче самоуверено се пусна на стори в фрагменти, на които освен е в компанията на млад юнак, само че и нежно го прегръща, до момента в който той е поставил ръка на бедрото й. На други фотоси пък двамата са снимали краката си, доближени един до различен, на трети кадър се плезят закачливо...

Дали това е новата тръпка на Шарлопова, не е ясно, само че несъмнено мъжът не е измежду богатите и известни у нас, които могат да си разрешат сходно финансово разсипничество. А и самата Бояна беше признала в изявление, единствено година след гибелта на Стефан Шарлопов, че не желае да остава сама в живота.

" Надявам се да срещна любовта още веднъж, тъй като съм млада и желая да пребивавам пълноценно. Знам, че и Стефан би желал това. Но ми е още рано, първо би трябвало да се събера, да остана с мислите и счупеното си сърце, да изцелявам раните. А някой ден и това може да стане, може да ме споходи още веднъж любовта ", споделяше тогава Бояна.

На фрагментите тя е все с този мачо, по тази причина мнозина към този момент са уверени, че точно той е индивидът, който е съживил пламъка й.

Тагове: младок Стефан Шарлопов милиони Намибия Бояна Шарлопова Любов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР