Случаят се заплита… Появи се смущаващ видеозапис от жестокото убийство

...
Случаят се заплита… Появи се смущаващ видеозапис от жестокото убийство
Коментари Харесай

Случаят се заплита…: Появи се смущаващ видеозапис от жестокото убийство на Пейо, майката и тъщата имат съучастници!

Случаят се заплита… Появи се объркващ видеозапис от жестокото ликвидиране на Пейо Пеев. Случаят се заплита. Разследващите са иззели объркващ запис, заяви основният секретар на Министерство на вътрешните работи.

Има и съмнения, че в закононарушението са забъркани и други хора, с изключение на брачната половинка и тъщата на жертвата.

Вече е ясно, че грижата за децата все още е поета от родителите на починалия Пеев.

Разследването за убийството на Пейо Пеев е в начален стадий и стартира по сигнал на бащата на жертвата, защото е нямал връзка с него. Това съобщи пред Българска национална телевизия основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев. Според анализите на специалистите по всяка възможност убийството е осъществено на 18 януари вечерта. Непосредствено след срещата на Пеев с неговата брачна половинка и майка ѝ.

Колата е открита в региона на „ Драгалевци “ малко по-късно същата вечер със следи от палеж, опит за изтриване на натрупа и за заличаване на автомобила.

Иззет е и видеозапис, който не е лицеприятен. 

Очаква се прокуратурата да изиска непрекъснато „ задържане под стража “ за Габриела. Но даже да бъде наказана на пожизнен затвор, от килията майката може да води процеса и да го забави с няколко години. Като през това време детето ще пораства без своя татко.

Двете деца са настанени при бабата и дядото по бащина линия – родителите на починалия към този момент Пейо. А с прочувствен пост в профила си във Фейсбук Велико Минков им благодари за грижите за сина му.

„ Тези дни се трансфораха и във въртележка. От боязън, че синът ми е в ръцете на убийци – които, за жалост, са личните му майка и баба. После наслада, че е изведен от жилището на тези свръхопасни хора. Уплаха къде е в действителност и кой се грижи за него. И най-после глътка успокоение, че се оказа в много по-сигурни ръце, в сравнение с тези на личната му майка, Габриела. Надявам се час по-скоро да спечелва и справедливостта посредством съда. А моят наследник да ми бъде поверен. Като давам обещание да дам всичко от себе си да израсне с по-големия си брат в живота си и да гледаме дружно безчет пъти Царя Лъв. Напомняйки си, че горе от звездите ни гледа един баща лъв “, гласи постът му.

 

Източник – Novini.bg

Още вести четете в секция Крими & Темида

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР