Случаят е екстремен. Това каза в предаването На фокус по

...
Случаят е екстремен. Това каза в предаването На фокус по
Коментари Харесай

Екоминистърът за снежното бедствие: Случаят е екстремен, мобилизацията е изключителна

Случаят е рисков. Това сподели в предаването " На фокус " по Нова телевизия министърът на околната среда и водите Юлиян Попов във връзка тежката зимна конюнктура след падналия сняг през последните часове.

Големи снегове е имало доста през годините само че в последните години следим обстановка с интезивни превалявания внезапно, внезапно. Снегът беше доста мощен, доста неочакван, а също така е много влажен, което значи, че тежи. В момента има много повече счупени дървета, в сравнение с в други случаи. Трябва да преосмислим ограниченията, които се вземат при предстоящо сходно време, съобщи Попов.

Мобилизацията е изключителна и мисля, че ръководството на обстановката от страна на министър-председателя е доста положително, уточни екоминистърът.

Той увери, че няма нараснала радиация в региона на АЕЦ " Козлодуй ", каквито изявления се появиха. Малко по-рано изявленията бяха опровергани и от атомната централа.

Няма заплаха. Всички станции, които управлеяваме не демонстрират завишение на радиационния декор. Бих призовал всички преди да популяризират сходни информации да вършат инспекции, означи екоминистърът.

Той разяснява и разразилите се разногласия измежду ръководещите кой министър чия номинация е.

Не знам чия номинация съм, само че знам, че съм поканен от акад. Денков и от Мария Габриел да вземам участие в държавното управление. И по-рано са ме питали, бил съм министър на околната среда преди 10 година Не е извънредно. Не виждам драма във всичко това. С всеки, който е поканен за министър, се водят диалози. Не мисля, че е въпрос по какъв начин е направена номинацията, съобщи министърът на околната среда и водите.

Не мисля, че държавното управление е съшито. Правителството работи доста добре, между тях се разбираме доста добре. Има напрегнати обстановки, само че в една народна власт не виждам нищо необичайно в това партии да се карат и министри да имат остри позиции. Оптимист съм за това кооето прави държавното управление и за това по какъв начин министрите работим дружно. Не мога да разясня вътрешнопартийните борби, сподели още Юлиян Попов.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР