Случаите на викторианска болест се увеличават сред децата в Обединеното

...
Случаите на викторианска болест се увеличават сред децата в Обединеното
Коментари Харесай

Обединеното кралство е изправено пред ужас от магарешка кашлица, тъй като здравни експерти предупреждават, че броят на случаите нараства и ваксинациите намаляват

Случаите на викторианска болест се усилват измежду децата в Обединеното кралство, защото равнищата на имунизиране внезапно понижават.

Коклюшът има към този момент умъртви няколко бебета в Европа и има възможност да се утежни, защото родителите не съумеят да получат елементарен удар, предизвестяват специалисти по публично здраве. Ръстът следва спад в броя на бъдещите майки, които са получили пренатална ваксина, която може да защищити бебетата от смъртоносната болест.

Обикновено обвързвана с обхванатата от заболявания Викторианска Англия и известна като „ 100-дневната кашлица “, магарешката кашлица е заболяване на белите дробове, което визира най-вече бебета и дребни деца, евентуално водещо до пневмония и увреждане на мозъка. Сега данните, споделени от Агенцията за здравна сигурност на Обединеното кралство (UKHSA) тази седмица, разкриват, че случаите в Англия са се нараснали съвсем двойно през февруари по отношение на предходния месец.

Според цифрите през февруари е имало 913 нови случая на за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР