Словесна престрелка между президента и лидера на ПП Кирил Петков

...
Словесна престрелка между президента и лидера на ПП Кирил Петков
Коментари Харесай

Радев сряза Кирил Петков за 2 в 1: Съчувствам ви, вие направихте промени в Конституцията

Словесна престрелка сред президента и водача на Политическа партия Кирил Петков се развихри в последните минути от срещата на " Дондуков " 2 откакто мандатът бе връчен и върнат от втората политическа мощ.  

Петков прикани Румен Радев да спести 100 милиона лв. от обособени избори.

Отговорът бе: " Съчувствам ви, само че вие направихте всичко допустимо тази институция да не може да владее процесите, както до момента. Едната рецесия към този момент чука на вратата и тя ще разгърне идващите седмици и месеци ", предизвести президентът.

Той предизвести ПП-ДБ, че ще получат длъжностен политически кабинет поради невъзможността да избере неполитическа фигура за министър-председател след направените от ръководещото болшинство в Конституцията. 

Президентът с внезапен звук напомни за направените промени в главния закон на страната, поради които в този момент изборът му за длъжностен министър-председател е мощно ограничен.

Кирил Петков изпусна нервите си и заприказва за елфи, Нотариуси и така нататък, с цел да опише трагичната обстановка в държават, само че Радев го прекъсна и отвърна, че няма да се занимава с приказки за елфи.   

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР