Словения не признава тестовете за от Косово и ще задължава

...
Словения не признава тестовете за от Косово и ще задължава
Коментари Харесай

Словения не признава тестовете за коронавирус от Косово

Словения не признава тестванията за от Косово и ще задължава всички жители на най-младата страна на Балканите, влизащи в страната, да остават под карантина за 10 дни, оповестява електронното издание на прищинския всекидневник Koha Ditore. Промените в наредбите бяха оповестени на формалната интернет страница в обществената мрежа „ Facebook “ на посолството на Косово в Любляна, съобщи организация Фокус. 
В известието се показва, че лица, влизащи в Словения от Косово, ще би трябвало да останат под карантина за 10 дни, защото Любляна не приема за годни PCR проби от страни, които не са част от Шенгенската зона.
 23 страни и СЗО желаят интернационален контракт за бъдещи пандемии 23 страни и СЗО желаят интернационален контракт за бъдещи пандемии
Лидерите на 23 страни и Световната здравна организация поддържаха концепцията за основаване на интернационален контракт, който да помогне на све...
„ Лицата, влизащи в Словения от Косово, заради опцията за заразяване с вируса SARS-CoV-2, ще би трябвало да останат в карантина за интервал от 10 дни. Също по този начин, наред с други неща, съгласно последните промени PCR проби, направени в Косово и в други страни отвън Европейски Съюз или които не са част от Шенгенското пространство, не се одобряват “, се споделя в известието.
Цялата информация по отношение на новите правила за пътешестване в Словения, пренос или пътешестване от Словения до Косово, както и друга нужна информация може да бъде открита на формалния уеб страница на държавното управление на Словения.
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР