Сложните политически преговори в последните дни не попречиха на лидера

...
Сложните политически преговори в последните дни не попречиха на лидера
Коментари Харесай

Ротацията - невъзможна! Бойко Борисов отново е шампион по футбол

Сложните политически договаряния в последните дни не попречиха на водача на ГЕРБ Бойко Борисов да се отдаде на огромната си пристрастеност - футбола. Бившият министър председател още веднъж е първенец по футбол за ветерани, откакто неговият тим " Витоша "  (Бистрица) победи с 5:3 " Ботев " (Пловдив) и подвигна трофея за седми път.

Ротация на министър председатели може и да има, само че ротация на първенеца по футбол за ветерани очевидно се реализира доста мъчно, откакто в единия от тимовете играе Борисов. През годините той получаваше упреци, че футболните му триумфи се дължат на това, че е министър председател и противниковите тимове не смеят да се опълчват съществено на неговия  " Витоша ".
 Снимка Българска телеграфна агенция
Както се вижда тези упреци не са били основателни. Лидерът на ГЕРБ не е министър председател към този момент две години, само че още веднъж е първенец.

Борисов, който към този момент играе като ляво крило, откакто дълги години бе център-нападател, блесна с една асистенция за петото попадение в мача, дело на Георги Пеев. Хеттрик записа някогашният бранител на " Левски " (София) и " Черноморец " Николай Николов, като последното му попадение беше от дузпа. Петият гол за бистричани, които на полувремето водеха с 3:1, беше дело на някогашния бранител на " Локомотив " (София) и " Черноморец " (Бс) Венцислав Бонев.
 Снимка Българска телеграфна агенция
За пловдивчани Александър Стойчев-Легендата изравни за 1:1, а след 1:5 за " жълто-черните " два пъти се разписа Иван Караманов.

Преди мача Борисов беше посрещнат от домакините с фланелка с номер 10 в цветовете на " Ботев " (Пловдив). Което беше необичайно, защото Борисов се радва на екипи с номер 13, каквато е рождената му дата.
 Снимка Българска телеграфна агенция
Преди финала, който се игра на най-новия стадион в България, " Витоша " (Бистрица) отстрани " Ботев " (Враца), а " Ботев " (Пловдив) се оправи с " Черно море " (Варна). Предходния стадий преди Нова година за бистричани включваше градско състезание с шест тима, както и зонални елиминации, където те се паднаха с " Пирин " (Благоевград).

След като подвигна купата, изкъпа се и се облече в ежедневни облекла, Борисов приказва пред публицистите:

" Направили сме си стадиона,  играем си с хората. Прекрасно оборудване. Като за ветерани, добър мач стана. Сега  отивам на " Локомотив " (Пловдив) и там строим. Ако е споделил Господ, следващата година и там от двете страни ще има по една естрада, както съм и заречен. И ще гледате суперкупа тука. Дето се вика, и каръка ще му мине на тоя стадион от през днешния ден, тъй като Господ гледа и санкционира всички самозванци рано или късно ", приключи Борисов.

Веднага по-късно той дойде на стадиона в пловдивския парк " Лаута ", където огледа градежа на трибуните. Той беше посрещнат от митове на " черно-белия " клуб.
 Снимка БТАОще по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР