Сложна за организиране мисия. Така пред БНТ определи действията на

...
Сложна за организиране мисия. Така пред БНТ определи действията на
Коментари Харесай

За спасителите всеки живот е важен

Сложна за образуване задача . Така пред Българска национална телевизия дефинира дейностите на спасителите в южната ни съседка Калоян Дончев, началник на пожарникарите, взели участие в избавителните акции в Турция.

Българските спасители са се сработили . Със профилирано съоръжение се издирвали хора, оживели под руините. Една от избавителните интервенции е траяла към 22 часа. Това беше и най-дългата и най-изморителната избавителна интервенция, описа Дончев. В последна сметка е избавена жена, заклещена под руините.

Йордан Михайлов показва по какъв начин с машини се откриват хора под руините. С камера се вижда къде е индивидът под руините, с цел да не се нарани при разбъркване на разрушенията. Координацията на сходна организация е комплицирана, съгласно пожарникарите.

За спасителите противен е въпросът какъв брой живота са избавили, тъй като за тях всеки живот е скъп и раздават силите си за спасяването на всеки.

Припомняме, че през миналия ден у нас се завърнаха избавителните екипи и, които бяха изпратени да оказват помощ на потърпевшите от земетресенията в Турция. от първите страни, които се отзова откакто удариха Турция и предизвикаха чудовищни опустошения.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР