Сливо поле. На светли празници като Гергьовден всички искаме да

...
Сливо поле. На светли празници като Гергьовден всички искаме да
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Ева Майдел в Сливо поле: Сливо поле и Ряхово са пример как с европейски средства се подобрява животът на хората

Сливо поле. На светли празници като Гергьовден всички желаеме да сме с тези, които обичаме, със фамилията си. Уви, съвсем всеки българин има родственик, който работи и живее в чужбина и по-често се виждаме през екраните, в сравнение с онлайн. Затова ще продължа да работя европейските средства да основават благоприятни условия за по-добър живот и по-добро обучение тук, в България, в нашите градове и села, където са нашите близки, другари и фамилии. Населени места като Сливо поле и Ряхово, в които градската среда е осъвременена с европейски средства са образец за вложения за възстановяване на живота на хората “, сподели претендентът за евродепутат от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили в изборите за Европейски парламент Ева Майдел, която дружно с претендента за евродепутат Андрей Новаков посети град Сливо поле. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Те бяха съпроводени от Пламен Нунев – регионален координатор на ГЕРБ – Русе и депутат, неговите сътрудници Светлана Ангелова и Андриан Райков, а в срещата се включиха общински съветници, кметът на Община Сливо поле Валентин Атанасов, неговият екип, десетки локални поданици.
„ Сливо поле е образец по какъв начин добре ръководени, дребните обитаеми места могат да са положително място за насърчаване на бизнес и положително място за живеене, което да задържи младите си хора “, съобщи Андрей Новаков по време на срещите с жители там.
„ Градчето дава звук в благоустрояването на района и всичко се реализира с доста труд. Този централен площад и градски парк е освежен посредством отпуснатите половин милион лв. с разпореждане на министерски съвет “, означи кметът на Общината Валентин Атанасов. Той означи, че посредством дейната работа на звеното за европейски планове в Община Сливо поле ще се осъществя в напълно скоро време още една спортна площадка, а е реалност и облагородяване и на дребните обитаеми места посредством преасфалтиране на улици, създаване на нова водоснабдителна и канализационна система в селата Голямо Враново и Юделник и прочие Кметът сподели на гостите новоизграден терен за минифутбол и други спортове, направена в този момент със средства от ПУДООС.
„ Усеща се наклонност и превръщане на обществото към екипа ни през този мандат, което се дължи на положителната взаимна работа с депутатите ни и значителната Ваша помощ “, означи Валентин Атанасов в обръщението си към претендентите за евродепутати. Той насочи своята молба за продължение тяхната дейна активност в поддръжка на всяка една община от Русенска област и през новия мандат.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР