Сливенският окръжен съд задържа под стража двама мъже за убийството

...
Сливенският окръжен съд задържа под стража двама мъже за убийството
Коментари Харесай

Стана ясно кои са извършителите на жестокото убийство в Сливенско!

Сливенският областен съд задържа под стража двама мъже за убийството в новозагорското село Езеро. Това заяви пред публицисти през днешния ден представителят на Окръжната прокуратура Ваня Белева, представена от Българска телеграфна агенция. 

``
реклама

П. П. и И. М., на 43 и 48 години от същото село, са упрекнати за това, че на 13 март в съучастничество съзнателно умъртвили 54-годишен мъж, като действието е осъществено по изключително непосилен метод за убития и с особена свирепост.

Жертвата е от Варненско, заяви шефът на ОД на МВР-Сливен ст. комисар Димитър Величков. Той е бил строителен служащ и е работел в Езеро от четири-пет дни.

По предварителна информация, тримата мъже са използвали алкохол. По тялото на жертвата са били нанесени голям брой удари с железен предмет. Единият от арестуваните е престъпно проявен с регистрации за обир и безчинство.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР