Сливен. Пандемичната обстановка в страната, и тази година, не позволи

...
Сливен. Пандемичната обстановка в страната, и тази година, не позволи
Коментари Харесай

Децата на Сливен отправят поздрав за Рождество Христово в рамките на инициативата „Коледно вълшебство 2021“

Сливен. Пандемичната конюнктура в страната, и тази година, не разреши провеждането на обичайния Коледен концерт на децата от сливенските детски градини. Въпреки това, малчуганите и техните учители са се постарали още веднъж да зарадват дребни и огромни, като са подготвили своя коледен привет в авансово записани видеа. Те са поместени на уеб страницата на Община Сливен, в раздел „ Коледно чудо 2021 “ на следния линк: https://mun.sliven.bg/koledno-valshebstvo-2021. Това оповестиха от пресцентъра на Общината .

Освен празничните осъществявания са включени и фрагменти на отличените деца в обичайния конкурс за детска рисунка „ Аз и моят град “.

„ Поздравявам всички деца и им благодаря за осъществяванията. Бъдете здрави и доста послушни. Пожелавам на вас и фамилиите ви радостни празници, самоуверено да мечтаете и дано всяко сбъднато предпочитание, роди ново, още по-голямо! “, пожела кметът Радев. Той приветства творчеството и положеното усърдие на децата, като им пожела още все по този начин с любознание да опознават света.
Коледните дарове за детските градини са обезпечени от Община Сливен, взаимно с Местната комисия за битка против противообществените прояви на малолетните и малолетните.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР