Сливен. Община Сливен бе удостоена с награда в категорията Най-отговорен

...
Сливен. Община Сливен бе удостоена с награда в категорията Най-отговорен
Коментари Харесай

Община Сливен с награда от Управляващия орган на Оперативна програма „Региони в растеж“ за 2021 г.

Сливен. Община Сливен бе удостоена с премия в категорията „ Най-отговорен взор в бъдещето “ от Управляващия орган (УО) на Оперативна стратегия „ Региони в напредък “ за 2021 година Това оповестиха от Общината . Престижната премия връчи зам.-министърът на районното развиване и благоустройството Нина Стоименова на годишното осведомително събитие на оперативната стратегия, състояло се в Бургас.

От името на кмета на община Сливен Стефан Радев, зам.-кметът Стоян Марков изрече признателност за високата оценка. Той уточни още, че това отличие е за всички поданици на общината и е в следствие от работата и партньорството на доста хора, организации и институции.

„ Екипът ни насочва напъните си към разработване на бъдещата икономическа визия на града и получава поддръжката на кмета Стефан Радев. Признанието е за концепцията му и подхванатите дейности за основаването на обща индустриална зона сред общините Сливен, Тунджа и Ямбол, като нова капиталова дестинация в района. То е и за подписания меморандум за съдействие и партньорство през новия програмен интервал сред трите общини и двете регионални управи “, сподели Стоян Марков. Той очерта още и подхванатите начинания за включване на селата от община Сливен в новите тактики за развиване на локалните инициативни групи (МИГ) на прилежащите дребни общини, които се финансират от Програмата за развиване на селските региони. Сред тях са Твърдица, Стралджа и Елена.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР