Сливен. Наркотици, незаконно притежавано оръжие и боеприпаси са иззети при

...
Сливен. Наркотици, незаконно притежавано оръжие и боеприпаси са иззети при
Коментари Харесай

Сливен: Наркотици, незаконно притежавано оръжие и боеприпаси са иззети при специализирана полицейска операция в града

Сливен. Наркотици, нелегално притежавано оръжие и муниции са конфискувани при профилирана полицейска интервенция в града. Акцията е за определяне на лица, занимаващи се с произвеждане и разпространяването на наркотични субстанции. Това оповестиха от ОДМВР - Сливен . На 7 август чиновници на бранш „ Противодействие на престъпната престъпност “ са задържали 45-годишен с букви Ж.Ж. от град Сливен. При извършените процесуално-следствени дейности в дома му полицейските чиновници са намерили и иззели плик, съдържащ суха листна маса, която на полевия тест е реагирала на марихуана, нелегално притежаван револвер „ Макаров “ със заличени номера и муниции, като и други предмети и движимости, имащи отношение към незаконната активност на арестувания. Ж.Ж. е престъпно проявен и осъждан за причиняване на телесна щета, безчинство, кражба и други.
В хода на интервенцията на бул. „ Илинденско въстание “ криминалисти на районно управление (на МВР) - Сливен са направили инспекция на лек автомобил, като в него е открит 44-годишният Р.М. В него са открити и конфискувани наркотични субстанции - канабис. Той е престъпно проявен за измами и кражба. Ж.Ж. и Р.М. са отведени в районно управление (на МВР) - Сливен и арестувани за 24 часа.
Образувани са две досъдебни производства под надзора на Окръжна прокуратура –Сливен.
Наложена им е 72-часова мярка. Прокуратурата е внесла искане за тяхното непрекъснато задържане. Мярката ще бъде гледана през днешния ден.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР