Следя дистанционно хвалбите на промяната“ от последните дни и не

...
Следя дистанционно хвалбите на промяната“ от последните дни и не
Коментари Харесай

Делян Добрев: Лена роди 2023 г. и според ПП раждамеостта в страната е скочила

„ Следя отдалечено хвалбите на „ смяната “ от последните дни и не мога да се нарадвам… Всичко е цъфнало и вързало! Най-много се впечатлих от това по какъв начин за пръв път, с помощта на „ Продължаваме промяната “ се обърнал тренда и раждаемостта скочила! Представяте ли си?!

Отворих статистиката и какво да видя?! Новородените през 2023 година са по-малко от която и да е година преди този момент в най-новата история на България. Отрицателен връх! За пръв път новородените падат под 50 000 (точно 49 610 през 2023).

Как може да лъжат по този възмутителен метод даже за човешкия живот? “

Това написа в профила си във фейсбук депутатът от ГЕРБ Делян Добрев.

„ После се сещам, че Лена роди през 2023 и това събитие може да се е сторило толкоз позитивно на Кирил Петков, че да му се е объркала вътрешната статистика. Разбирам го Кирил и не го обвинявам, но толкоз ли няма един човек в тая „ смяна “, който да се интересува от истината?! Да ме простят, но всичките са в матрицата. И желаят и ние да влезем в нея.

Пазете си разсъдъка, скъпи другари! Особено с наближаването на изборите!

P. S. До Кирил Петков и цялата Политическа партия: Ако не ми вярвате, Лена може да „ чукне “ в гугъл – новородени през 2023 и да ви опише.

P. S. S. Не се майтапя макар, че е първи април. Единственият подбив е алчността ви за власт и некомпетентността ви… Дано тази неприятна смешка свърши по-бързо “, написа още Добрев.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР