Следвайте Гласове в Силите за териториална отбрана на Украйна са

...
Следвайте Гласове в Силите за териториална отбрана на Украйна са
Коментари Харесай

Украинските сили са оборудвани с български противотанкови оръжия

Следвайте " Гласове " в
Силите за териториална защита на Украйна са оборудвани с български противотанкови оръжия, съобщиха от украинското Министерство на защитата. От известието обаче не излиза наяве дали тези оръжия са част от военната помощ за Украйна, гласувана от Народното събрание преди дни, или частни доставки.

Български противотанкови гранатомети към този момент са изпратени на Силите за териториална защита на Украйна. Самостоятелна бригада от териториалната защита е направила проява с новопридобитото оръжие на 17.12, излиза наяве от обявата, оповестява Българска национална телевизия.
Противотанковите оръжия са предназанечи за заличаване на танкове, самоходни артилерийски системи и други бранирани машини, както и да унищожава силите на врага. 
От бригадата показват, че с новите оръжия украинските противотанкови подразделения са оттренирали и показали качества за увищожаване на бронирани машини на врага и жива мощ.

От министерството показват, че противотанковите оръжия са били оборудвани със специфични оптични системи, както и с български снаряди и експлозиви, които също са били доставени.
Този вид оръжия магат да унищожават силите на врага в укрития и тухлени здания показват също по този начин от уеб страницата на МО на Украйна.
Според производителя, който от МО на Украйна показват като цех “Арсенал ”, тези снаряди могат да пробиват бронировка от 300 милиметра и да поразяват цели на разстояние 1,3 километра. Противотанковите оръжия са създадени от " Арсенал " в България. От МО на Украйна показват още, че различен вид български протвотанкови оръжия също са влезнали на въоръжение в украинската войска. България дефинитивно взе решение за оръжейни доставки към Украйна предишния петък, напомня.
 
20 Дек 20227520 Дек 202214620 Дек 20226120 Дек 202216920 Дек 20229819 Дек 2022868КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани14 Дек 202263609 Дек 202281917 Дек 202274917 Дек 2022165
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР