Следвайте Гласове в Пекин е готов да работи заедно с

...
Следвайте Гласове в Пекин е готов да работи заедно с
Коментари Харесай

Си Дзинпин: Китай и Русия могат да играят ръководна роля в света като велики сили

Следвайте " Гласове " в
" Пекин е подготвен да работи дружно с Русия като " велики сили ", които да играят управителна роля в света ", съобщи китайският президент Си Дзинпин пред съветския си сътрудник Владимир Путин на двустранна среща в рамките на срещата на върха на водачите на Шанхайската организация за съдействие в Узбекистан, съобщи ТАСС.

" Китай е подготвен да постави старания и дружно с Русия да приемем ролята на велики сили и да внесем непоклатимост и позитивна сила в света, разтърсван от обществени разтърсвания ", сподели Си Дзинпин на Путин по време на срещата.
Пред лицето на невижданите в историята колосални промени на нашето време в международен мащаб, ние сме подготвени дружно с съветските сътрудници да дадем образец за виновна международна страна и да изиграем управителната роля, с цел да изведем този толкоз бързо изменящ се свят на пътя на стабилно и положително развиване ", сподели китайският водач.
Той предложи на Путин да обменят отзиви по двустранния дневен ред, а също и по интернационалните и районни въпроси от съвместен интерес.

По информация на екипа на Путин двамата ще обсъдят и обстановката в Украйна.
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР