Следвайте Гласове в ГЕРБ-СДС обявиха, че оттеглят кандидатурата на Росен

...
Следвайте Гласове в ГЕРБ-СДС обявиха, че оттеглят кандидатурата на Росен
Коментари Харесай

ГЕРБ оттегли кандидатурата на Росен Желязков

Следвайте " Гласове " в
ГЕРБ-СДС оповестиха, че отдръпват кандидатурата на Росен Желязков за ръководител на Народното събрание.

„ Това е знак, че сме подготвени на компромис и търсим единодушие “, каза Десислава Атанасова на конференция в Народното събрание.
„ Все още на председателски съвет не е взето решение по какви критерии да бъде определен ръководител на Народното събрание, откакто критерият събиране на болшинство за която и да е кандидатура, сега не важи, тъй като има паритет. Никой вид не преодолява условията на текстовете на Конституцията “, сподели Атанасова.
Тя добави, че откакто няма единодушие по тематиката началник на Народно събрание да бъде част от най-голямата парламентарна група, тогава от ГЕРБ са подготвени на различен метод. Атанасова даде като образец най-възрастният или най-опитният народен представител да поеме поста, както и той да бъде излъчен от третата политическа мощ.

Не единствено водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, само че и представители на парламентарната група няма да се включат в обществените съвещания, които Политическа партия предложи да се проведат на обяд по отношение на рецесията към неуспеха да се избере ръководител на Народното събрание.
„ Относно предлагането на „ Продължаваме промяната “ за среща и обществена полемика, ние разчитаме това като вместо да се търсят решения се оферират зрелища “, сподели Атанасова.

 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР