Следващият вторник (30 април) правителството ще гласува 7,5 милиона лева

...
Следващият вторник (30 април) правителството ще гласува 7,5 милиона лева
Коментари Харесай

Борисов: Във вторник гласуваме 7-те милиона за УНСС

Следващият вторник (30 април) държавното управление ще гласоподава 7,5 милиона лв. държавни средства за новия образователен корпус на УНСС.
" Не може да се дават милиарди за обучение. Не може да го оставим този градеж да стои като " монумент " в този му тип. Ако ги оставя да продължат да спорят финанси – Министерство на регионалното развитие – университет, това ще остане по този начин ", сподели Борисов.

" Не един, не двайсет обекта съм довършвал. Тук учат студенти, младежи, водят се специалности единствено на британски, има задгранични студенти и този спор не ми е прелестен. Вторник ще ни е Министерския съвет – вторник, тия 7 милиона ще ги гласуваме ", сподели Борисов пред медиите.

От своя страна Владислав Горанов съобщи, че остава годна позицията на Министерство на финансите от 2016 година, има обаче финансова промяна.

" 7,5 млн. лв. е задължението на страната, само че аз имам съмнения, че няма да са задоволителни ", съобщи Горанов. Според него не може Икономическият университет да позволява стопански неточности.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР