Следващият турнир с участието на Гришо ще бъде в Уинстън-Сейлъм

...
Следващият турнир с участието на Гришо ще бъде в Уинстън-Сейлъм
Коментари Харесай

Григор Димитров отпадна и на двойки в Синсинати

Следващият шампионат с присъединяване на Гришо ще бъде в Уинстън-Сейлъм другата седмица.

Единственият българин в тенис елита Григор Димитров и международният номер 8 (от понеделник отвън топ 10) Андрей Рубльов за втора поредна седмица не можаха да се оправят със съпротивата на първенците от предходната година в Синсинати Марсел Гранойерс и Орасио Себайос. 

Българо-руският тандем отстъпи на испано-аржентинския дует с 3:6, 3:6 за 68 мунути, като беше продънен общо четири пъти, а направи единствено един брейк, след който незабавно позволи връщане на паритета и надлежно не се възползва от инерцията си, предава Спортал.

Така завършва присъединяване на Гришо в Синсинати, което на сингъл спря още на старта след проваляне от Денис Шаповалов, а Рубльов пък отстъпи по-рано денем в три сета на Тейлър Фриц и от идната седмица ще загуби мястото си в топ 10 на международната класация.

Все отново, партньорството на Григор и Рубльов в Монреал и Синсинати донесе много положителни страсти на почитателите им и беше доза прохлада в шампионата на двойки, изключително откакто отстраниха първенците на “Уимбълдън ” Матю Ебдън и Макс Пурсел в канадския град.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР