Следващите войни ще се водят не само във въздуха, но

...
Следващите войни ще се водят не само във въздуха, но
Коментари Харесай

Business Insider апокалиптично! Следващите войни няма да се водят само във въздуха, но и в... Космоса!

Следващите войни ще се водят освен във въздуха, само че и в Космоса, и Москва към този момент се приготвя за тях. Това написа Business Insider в своето немско издание. То намерило удостоверение в обществено изявление на досегашния командващ съветските Върховен касационен съд военачалник Виктор Бондарев. Военните дейности в Сирия посочили растящото значение на високите технологии при водене на багра. Например Русия употребила към 10 галактически спътника за следене на бойното поле, а съветските ракети са ръководени от сателитна система.

Според него, бъдещите войни ще съставляват „ войни на високите технологии” и е напълно разбираемо, че с пушки и автомати не може да се противостои на актуалните средства.

Според американските медии, единствено два месеца след нахлуване в сирийската война през 2015 година Русия към този момент имала в космоса 10 спътника за фотоси и следене на бойните полета.

Русия изпитала в спора освен своята авиация, само че и бронираните машини и ракети, изстреляни от подводници в Средиземно море и от стратегически ракетоносци. Изпитани са оборудването и самостоятелното въоръжение, тествана е тактиката. Нещо повече, Русия съумя да разшири своето въздействие в Близкия Изток, обобщава Business Insider.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР