Следващите срещи ще са публични, главното днес беше да се

...
Следващите срещи ще са публични, главното днес беше да се
Коментари Харесай

Кирил и Асен се срещнаха с ИТН, БСП и ДБ и огласиха хубава н...

Следващите срещи ще са обществени, основното през днешния ден беше да се създаде „ верен механизъм “ с ясни правила, съобщи Петков


Три срещи белязаха първия ден от договарянията за сформиране на държавно управление. От „ Продължаваме промяната “ организираха диалози с „ ИТН “, Българска социалистическа партия и „ Демократична България “. На тях е решено специалистите от четирите парламентарни групи дружно да работят по управническа стратегия, съобщи Кирил Петков пред публицисти, заяви bTV.



Лидерът на Политическа партия акцентира, че „ общите събрания “ имат за цел „ доста градивно съдружно съглашение “, което да бъде подписано от всички. Асен Василев добави, че са срещнали единодушие от Има Такъв Народ, Българска социалистическа партия и Демократична България.

Следващите срещи ще са обществени, като Петков акцентира, че основното през днешния ден е било да се създаде „ верен механизъм “ с ясни правила: „ Хубавата вест за всички гласоподаватели е, че всяка партия осъзнаваше какъв брой значим е процесът. Ще бъде всичко общо, няма да сме поотделно, всички дружно ще влезем в това “.

„ Ще отнеме време, задачата е да има доста добре създаден проект за работа, който да бъде обществен. Видяхме много образци за това по какъв начин може да НЕ се направи държавно управление “, разяснява Христо Иванов от Демократична България.

Лидерът в оставка на „ Да, България “ беше безапелационен, че имена на министри не са били обсъждани. " Не сме говорили за никакви имена, с изключение на едно, мога да загатна аз - Гешев, само че не като член на кабинета ", сподели с усмивка Христо Иванов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР