Следващите часове ще са кошмарни за всички шофьори, които смятат

...
Следващите часове ще са кошмарни за всички шофьори, които смятат
Коментари Харесай

Хиляди поеха към морето, тежко движение по АМ Тракия

Следващите часове ще са кошмарни за всички водачи, които считат да пътуват по Автомагистрала " Тракия " в посока Бургас. От рано тази заран София безусловно се изпразва, а десетки хиляди поемат към Южното Черноморие.

Трафикът по аутобана е непоносим, безапелационни са водачи, които в този миг пътуват към Бургас. Има най-малко 10-ина произшествия, а две от тях – на км 273 и км 268 са с тежко потърпевши.

При първата лидер на сливенски джип " Фолксваген " реши да изпреварва колоната през спешната лента, разви висока скорост и безусловно се вряза в спрял тир. От случая лидерът е признат в болница, в тежко положение.

На км 268 стана и друга верижна злополука, при която пострадаха пет лица, измежду тях и две деца – на 4 и 6 години.

Верижна злополука с 4 автомобила има и на 56 км, както и още една в региона на Пловдив, сподели инспекция на Флагман.бг.

Ако нямате незабавна работа не се предлага да пътувате към Бургас най-малко до 19 часа довечера.

След няколко часа се чака тапата да се получи и по пътищата за Южното Черноморие – черитилентовия за Созопол и този за Слънчев бряг. Тези прави все още са натоварени, само че няма произшествия или тапи, оповестиха водачи за Флагман.бг.

Този уикенд е последният преди отпускарския август и сигурно цялото Черноморие ще бъде цялостно на 100 % в идващите три дни, написа Флагман.бг.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР