Следващата Мисията невъзможна на Том Круз излиза от календара на

...
Следващата Мисията невъзможна на Том Круз излиза от календара на
Коментари Харесай

„Мисията невъзможна 8“ се отлага с една година за 2025 г.

Следващата „ Мисията невъзможна " на Том Круз излиза от календара на бокс офиса през 2024 година Осмата част от шпионския екшън франчайз наподобява ще отпадне от втората половина на предходното си заглавие " Смъртно разплащане, част втора ", като се чака новото заглавие да бъде оповестено по-късно, заяви „ The Hollywood reporter ”.


Paramount и Skydance отсрочват кино лентата за 23 май 2025 година от предходната му дата 28 юни 2024 година Филмът стопира продукцията, с цел да може звездата Круз и актьорският състав да промотират " Dead Reckoning, Part 1 ". След това в средата на юли се организира стачка на SAG-AFTRA, което значи, че актьорите не могат да се върнат на работа по кино лентата, чийто режисьор е Кристофър Маккуори.

Ако стачката не бъде позволена през идващите няколко седмици, през идната година евентуално ще избягат още десетки филми.

„ Мисията невъзможна 8 “ следва неравния бокс офис на " Смъртно разплащане, част 1 ", който излезе през юли и събра 567,5 млн. $ в международен мащаб.

Във кино лентата Круз е в ролята на сътрудника на МВФ Итън Хънт, а измежду участниците, които се чака да се завърнат, са Хейли Атуел, Саймън Пег, Винг Реймс и Ванеса Кърби. Франчайзът " Мисията " води началото си от истинския филм от 1996 година, основан на телевизионния сериал от 60-те години на предишния век. Филмът е прочут с това, че се снима тук-там по целия свят и с най-малко един присъщ каскадьорски номер на Круз, който постоянно се трансформира в централна тематика на маркетинговата му акция.

Осмата Мисия се снима с Imax камери и ще се носи в Imax кината в продължение на цели три седмици. Това се случва, откакто седмата част бързо загуби своите Imax екрани поради Опенхаймер./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР