Следва препис от интервю с пенсиониран генерал Франк Макензи, бивш

...
Следва препис от интервю с пенсиониран генерал Франк Макензи, бивш
Коментари Харесай

Препис: Ret. Ген. Франк Макензи за „Face the Nation,“ 4 февруари 2024 г.

Следва дубликат от изявление с пенсиониран военачалник Франк Макензи, някогашен шеф на Централното командване на Съединени американски щати, излъчено на 4 февруари, 2024.

МАРГАРЕТ БРЕНЪН: За малко разбор на обстановката в Близкия изток в този момент се обръщаме към някогашния началник на Централното командване на Съединени американски щати, военачалник Франк Макензи. Той отговаряше за американските сили в Близкия изток в продължение на три години при администрациите на Тръмп и Байдън. Добре пристигнали още веднъж.

GEN. ФРАНК МАКЕНЗИ: Радвам се да съм тук, Маргарет.

МАРГАРЕТ БРЕНЪН: Генерале, по какъв начин бихте оценили въздействието на ударите до момента, за които преди малко чухте съветника по националната сигурност Съливан да споделя, че е единствено началото?

ГЕН. МАКЕНЗИ: Мисля, че това е много тъкмо. Не мисля, че към момента знаем. Мисля, че ще изисква повече работа. И мисля, че би трябвало да имаме схващане какво желаеме като извънредно положение. За мен като действен пълководец, когато командвах, би било те да спрат офанзивите против нашите бази и оперативни позиции в Ир...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР