Следим обстановката, няма основания за някаква тревога в българското общество.

...
Следим обстановката, няма основания за някаква тревога в българското общество.
Коментари Харесай

Никола Минчев за напрежението около Украйна: Ситуацията се преекспонира

Следим ситуацията, няма учредения за някаква паника в българското общество. Мисля, че обстановката се преекспонира за вътрешни цели. Това разяснява ръководителят на Народното събрание Никола Минчев в отговор на въпрос за обстановката към Украйна, съобщи Българска телеграфна агенция.

Попитан от кого и с каква цел се прави това, Минчев отговори " от опозицията, с цел да се основава в допълнение напрежение, от което нямаме потребност ".

По думите му, досега няма подадено предложение за нарочна декларация на Народното събрание по тематиката, само че в случай че има, ще бъде прегледано.

Според Минчев на този стадий не е належащо някакво в допълнение деяние на Народното събрание, защото не е чак толкоз напрегната обстановката. Има някакво напрежение там, само че няма да се стигне до нещо по-сериозно, за което да излизаме с декларация на този стадий, сподели Минчев.

Председателят на Народното събрание Никола Минчев взе участие във възпоменателното събитие в Софийския университет, с което беше маркиран Международният ден в памет на жертвите на Холокоста - 27 януари.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР