СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА ШЕСТОРНОТО УБИЙСТВООчаква се

...
СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА ШЕСТОРНОТО УБИЙСТВООчаква се
Коментари Харесай

От последните минути! Мистерията се разплита, издирват Росен - бившият приятел на Кети за жестокото убийство в Нови Искър


СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА ШЕСТОРНОТО УБИЙСТВО

Очаква се довечера Министерство на вътрешните работи да разгласи за национално търсене обвинен за убийството в Нови Искър. По информация на " Хоризонт " това е човек, познавал част от фамилията. Той обаче към момента не е задържан при полицейската интервенция, която се организира в региона на Нови Искър. Мъжът е с престъпно досие и е осъждан, оповестяват източници от полицията, представени от  БНР. По данни на bTV мъжът се споделя Росен.  

Кети е имала връзка с някогашен пандизчия, с който се разделя преди четири години. Повод за раздялата им става запознанството на дамата с Неделчо. Скоро тя се влюбва в него и заживяват дружно.  След убийството другари на Кети разкриха в обществените мрежи, че тя по този начин и не могла да се отърве от някогашния си ухажор, който я следял и заплашвал. От своя страна тя по всевъзможен метод се опитвала да покаже, че обича Неделчо и даже припомня още веднъж това с последната промяна на положението си във Facebook: В момента тече акцията по издирването, кръгът към Росен се затваря, по данни на Министерство на вътрешните работи той е на към 50 години, лежал е за блудничество и обезчестяване. 
 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР