СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА ШЕСТОРНОТО УБИЙСТВОНова шокираща

...
СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА ШЕСТОРНОТО УБИЙСТВОНова шокираща
Коментари Харесай

Шокираща версия в Пик! Има ли връзка между атентата срещу данъчния Стаменов и шесторното убийство - съпругът Неделчо също забъркан с ДДС

СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА ШЕСТОРНОТО УБИЙСТВО

Нова шокираща версия може да преобърне следствието на шесторното ликвидиране в Нови Искър, научи Пик. Напълно евентуално е да има връзка сред атентата против данъчния началник Иво Стаменов и бруталния разстрел нацяло семейство точно на Нова година, сигнализират криминалисти, които не вземат участие в издирването на причинителите.

Няколко са допирните точки, които водят в тази посока. Припомняме, че през вчерашния ден шефът на Националната следствена работа Борислав Сарафов разгласи на ексклузивен брифинг, че убитият Неделчо Юнаков се е занимавал с кухи компании, които чистят Данък добавена стойност.

Преди дни пък се появи информация, че данъчният началник Иво Стаменов е гръмнат поради Данък добавена стойност за милиони. Смята се, че той е спрял приемането на данъчен заем на доста предприемачи, които са осъществявали мним импорт на артикули с висок фискален риск.

И двете покушения бяха осъществени за по-малко от две седмици. И в двата случая става въпрос за професионални убийци, които не са дали никакъв късмет на жертвите си. При атентата против данъчния началник Иво Стаменов съмненията падат върху сръбски убийци. За шесторното ликвидиране в Нови Искър се приказва, че е дело на албанската мафия. Криминалисти обаче са безапелационни, че е изцяло допустимо да става въпрос за една тайфа.

Остава въпросът за какво убийците са избили цялото семейство на Неделчо Юнаков, а освен него. Мистерия витае и към натрупа на Кети Кюхова, който беше открит в бунар, надалеч от вкъщи им. И тук догатките са няколко. Експерти изясняват, че сходни изтезания на цели фамилии се правят за наставление. Възможно е убитият Неделчо да е желал да спомага на органите на реда против своите босове или пък да е кривнал от " правия път " в опит да ги измами. В тези случаи най-безскрупулните нарушители не се свенят да посегнат на цялото семейство като образец какво ще се случи и с останалите членове на незаконната организация, в случай че позволен сходна неточност.

Има възможност, въпреки и минимална, убийците да са желали да убият само Неделчо Юнаков, само че да е настъпила внезапна смяна в проектите им, или да е станало комплициране. Криминалисти разкриват пред ПИК, че шесторното ликвидиране може да има за цел да забави проверяващите, защото в този момент версиите за покушението са в пъти повече. Това пък ще даде време на нарушителите да се покрият.

В тази тенденция са и догатките със захвърления мъртвец на Кети Кюхова. Смята се, че дамата е убита още в къщата, а тялото преднамерено е закарано до близката гора, където е захвърлена в бунар. Според специалисти тефтерчето със сметките също е оставено преднамерено на видно място, с цел да бъде намерено по-лесно и в допълнение да обърка служителите на реда.

Криминалисти обаче са безапелационни, че в случай че следствието тръгне в неверна посока, е изцяло допустимо причинителите на бруталното действие да не бъдат хванати.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР