СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА ШЕСТОРНОТО УБИЙСТВО В

...
СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА ШЕСТОРНОТО УБИЙСТВО В
Коментари Харесай

Нова версия: Росен първо ликвидирал Кети, а след това нахлул в Къщата на ужасите и изпозастрелял всички

СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА ШЕСТОРНОТО УБИЙСТВО В НОВИ ИСКЪР

Криминалисти към този момент са събрали пъзела от съдбовния 31-и декември. Оказва се, че една от публикуваните към този момент версии по какъв начин убиецът Росен влезнал в Къщата на ужасите в Нови Искър и първо прострелял с доста патрони Неделчо и сина му Георги, не е настояща. Кети Николова е била убита първа в този ден написа „ Телеграф “. 

Следобед дамата излязла дружно с домашния си любим немската овчарка Нерон на разходка. Росен желал да се видят, при което отишъл пешком до къщата на дамата и я срещнал с кучето.

Бившият пандизчия, Кети и Нерон се качили в фамилния джип на дамата БМВ Х5 с регистрационен номер СВ4153КВ, който се търсеше, само че беше открит късно вечерта във вторник. С него мъжът, дамата и кучето се качили още веднъж в гористата околност, известна като Ранова равнища, намираща се на 4-5 км от Къщата на ужасите. Дали Росен е възнамерявал да простреля Кети или сред тях е избухнал скандал, довел до изстрелите, следва да се обясни.

Жената е убита в тил, като е имало и надзорен изстрел в главата. След това тялото ѝ е изхвърлено в бунар в региона на местността Партизанките.

На 50 м от него публицисти откриха бележник на дамата, в който има любовни послания и сметки за ток и разказани суми по заеми към разнообразни институции. Вчера в същия регион бе открит и мобилният ѝ телефон.

От мястото на изтезанието кучето Нерон избягало и се прибрало в къщата на Кети, което извънредно разтревожило околните ѝ. Съпругът Неделчо звънял на сина си Георги, който работел в Курило, да се връща, с цел да търсят Кети, тъй като Нерон се прибрал, а нея я няма. През това време към къщата на ул. „ Лозянски дол “ пешком вървял и килърът. Смята се, че той е влезнал и почнал да стреля по хората наред.

Най-много патрони – към десетина, са изпразнени в тялото на Неделчо, което съгласно престъпни психолози демонстрират огромен афект, характерен за закононарушения от ревнивост. Синът му Георги е погубен с изстрел в гърдите, дъщерята на Кети – 16 годишната Нанси е
простреляна в слепоочието, а гаджето ѝ Боби, който трябвало да чества с другари в Курило, само че в последния миг решил да остане с Нанси е погубен с 3-4 изстрела в главата. Извършителят гръмнал и тъщата на Неделчо баба Еленка, която била неподвижна и седяла на дивана в хола.

За момента няма данни търсеният Росен да е имал съизвършител, обясниха проверяващи.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР