След засилените слухове за датата на излизане на следващото и

...
След засилените слухове за датата на излизане на следващото и
Коментари Харесай

Станаха ясни съдържанието на сезонния пропуск и различните издания на новия Tomb Rider

След засилените клюки за датата на излизане на идващото и последно премеждие на Лара Крофт, Square Enix се видяха принудени да разкрият датата на излизане на Shadow of the Tomb Raider: 14.09.
Освен филмовия откъс, който разгласява издателят, беше показано и наличието на сезонния пропуск, както и другите издания на играта. Четири ще са изданията на Tomb Raider: Standard, Digital Deluxe, Croft и Ultimate. Тези, които създадат предварителна поръчка на последните три ще получат извънреден достъп до играта 48 часа преди формалния ѝ дебют.



Стандартното издание ще ви донесе, с изключение на базовата игра, спомагателен пакет, който усъвършенства част от уменията ви, динамична тематика за PS4, Steam тапет за притежателите на PC или костюм за аватара ви, за притежателите на Xbox One. Digital Deluxe идва с главната игра, саундтрака ѝ, както и в допълнение оръжие и облекло за Лара. Croft изданието включва наличието от Digital Deluxe и три спомагателни оръжия и костюми. Заедно с това получавате и сезонния пропуск. Ultimate изданието включва всичко от Croft изданието, стилизирана отварачка и фенерче, както и статуйка на Крофт.



Що се отнася до сезонния пропуск, Square Enix приказват за по едно ново премеждие всеки месец със седем спомагателни гробници и странични задачи, седем костюма, седем оръжия и седем умения. Цени не се загатват, само че студиото дава обещание, че предварителните поръчки скоро ще бъдат открити за всички.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР