След загубата на БСП основният въпрос е за отговорността за

...
След загубата на БСП основният въпрос е за отговорността за
Коментари Харесай

Миков: Оставките в БСП не са решение, ако нещата продължат както досега

След загубата на Българска социалистическа партия главният въпрос е за отговорността за резултатите, а партията би трябвало да се върне към " нормите на груповото управление ", от които се е отклонила. Това сподели пред Нова тв някогашният ръководител на Българска социалистическа партия и сегашен член на Националния съвет на партията Михаил Миков.

" Резултатите демонстрират, че за към 2 години съпротива, сме на същото място. Основният въпрос е за какво имаше потребност от акция против Станишев, за какво имаше потребност от решения и то еднолични, които се прикриват от Националния съвет - като това да бъдат извадени народните представители от Народното събрание за три месеца. Става въпрос за към 12 съвещания за Народното събрание, само че и никой не седна да види какъв брой закона се одобриха, по които социалистите останаха без позиция ", добави той.

Пo думите му неверен ход е било и че акцията на социалистите се е водела като за вътрешни, а не за европейски избори.

Сега пред Българска социалистическа партия главен бил въпросът за отговорността за резултатите, а оставки в партията надали ще решат нещо, " в случай че пристигна различен, който ще се държи по същия метод ". Миков въпреки всичко допусна, че има кой да изиска оставката на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Той прикани за бързо привикване на съвещание на Конгреса на Българска социалистическа партия, което да стартира да връща разпоредбите за групово ръководство на партията.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР