След забързаната работна седмица уикендите се превръщат в едни от

...
След забързаната работна седмица уикендите се превръщат в едни от
Коментари Харесай

Най-добрите идеи за закуска в леглото

След забързаната работна седмица уикендите се трансформират в едни от най-хубавите и чакани дни. Дни, в които се отдаваме на релакс, отмора и дълго излежаване в леглото. Тези утрини могат да се трансфорат в още по-голямо самодоволство, в случай че са съпроводени с една табла с топла закуска и уханно горещо кафе в нея.

В приготвянето на закуската можем да развихрим въображението си и да сътворим нещо, което би ни заредило позитивно още от сутринта.

В табличката за утринната закуска като първа концепция може да поставите топли френски кроасани със сладко от горски ягоди и кубче масло.

Кроасаните могат да бъдат сменени с препечени филийки самун или хлебчета, поднесени в композиция с яйца. Яйцата могат да бъдат запържени, поширани или просто варени, а препечените филийки - гарнирани с парче сирене и резенче краставичка или домат.

Друга сполучлива концепция е палачинки с мед, шоколад или просто гарнирани със сладко или нещо солено.

Други може би биха предпочели купа с мюсли и сушени плодове.

Добра концепция е да приготвим тост с някакъв салам и сирене, гарниран с листа от свежа салата.

За феновете на по-леките закуски предлагаме купа с нарязани сезонни плодове с композиция от сурови ядки.

Така или другояче закуската би трябвало да бъде такава, че да не допуска елементарно разливане в леглото. Но въпреки това - закуската без някаква напитка би била прекомерно суховата.

Предполагаме, че множеството хора биха избрали ароматно кафе. Но със утринната закуска могат да се поднесат топло какао или мляко, фреш, смути или друга плодова или зеленчукова напитка.

И за един прекрасен и сантиментален свършек в ъгъла на табличката бихме могли да сложим малко нежно цвете, завързано с една радостна панделка.

Приятна и дълга закуска от нас!

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР