След всичко, през което премина през последните няколко години, актрисата

...
След всичко, през което премина през последните няколко години, актрисата
Коментари Харесай

Анджелина Джоли: „Осъзнах, че съм по-силна, отколкото предполагах“

След всичко, през което мина през последните няколко години, актрисата като че ли най-сетне е спокойна и подготвена да се върне в естествения си темп на живот. Анджелина още веднъж стана лице на Guerlain и техния нов мирис, а през октомври ще я гледаме на огромен екран в „ Господарка на злото 2 “. Но макар че последователно се завръща към дейната си работа, нейният свят е най-цветен и цветен, когато към нея са децата й – Мадокс, Пакс, Захара, Шайло и близнаците Вивиан и Нокс.

В последното си изявление за Hello! Джоли повдига въпроса за това по какъв начин доста дами, улисани в грижата за децата, не намират време за себе си или по-лошо – усещат се гузни, когато го създадат. И добавя, че нейните деца постоянно я карат да се усеща специфична и в никакъв случай гузна, несъмнено. „ В Деня на майката ми вършат закуска, подаряват ми цветя и се отнасят с мен като с същинска дама “, споделя тя. Точно в тези мигове си напомня, че на първо място е жена, която желае да бъде нежна и обгрижвана. „ Осъзнах, че съм по-силна, в сравнение с допусках. Но надълбоко в себе си съм нежна и уязвима. И не бленувам да съм мощна, желая да си разреша да бъда уязвима. “



Анджелина като че ли отваря нова глава в живота си, а порастването на децата също способства за това. Заминаването на Мадокс в Южна Корея, където стартира да учи, е повлияло да настъпи време за някои равносметки. „ Когато децата са дребни, се чувстваш повече като майка. Когато станат младежи, започваш да си припомняш своите тийнейджърски години. Виждаш по какъв начин отиват в някой пънк клуб и си мислиш: за какво не мога да отида с него. Именно в тези моменти се преоткривам отначало “, споделя още актрисата.

А това, на което най-вече желае да научи децата си, е да бъдат положителни хора – и към другите, и към себе си. „ Важно е да бъдем смирени – да се радваме на свободата, с която сме благословени, и да оказваме помощ на другите. Всички сме хора и имаме дефекти. Всички сме единствено дребна част от този огромен свят. “ С всяка година Анджелина вижда по какъв начин децата й се открояват, всяко със своята характерност и отвореност към света. И това, което само желае да направи, е да бъде добър образец за тях, да бъде толерантна, обичаща и подкрепяща.

 
Минималистичният дрешник на актрисата

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР