След веста за кончината на 41-вият президент на САЩ Джордж

...
След веста за кончината на 41-вият президент на САЩ Джордж
Коментари Харесай

Светът скърби за Буш и изтъква заслугите му

След веста за кончината на 41-вият президент на Съединени американски щати Джордж Буш-старши политици от целия свят показаха съболезнования на фамилията му. Политиците припомниха заслугите на Джордж Буш-старши.

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп и брачната половинка му Мелания сервираха съболезнования за кончината на Джордж Х. У. Буш, възхвалявайки неговата " добра преценка и индиферентно водачество ", съобщи Асошиейтед прес.

Буш въодушеви генерации американци за социална работа, показва в изказване президентската двойка.

Семейство Тръмп също по този начин отбелязва заслугата на Буш за превеждането на страната и света към " кротичък и надвит завършек на Студената война ".

Буш остана непретенциозен макар достиженията си, " следвайки тихия апел да служи, който му даваше ясно чувство за посока ", добавя първото семейство на Съединени американски щати.

Офисът на някогашния президент Барак Обама и брачната половинка му Мишел също популяризира изказване, в което се показва, че " животът на Буш бе удостоверение за концепцията, че публичната работа е благородно, носещо наслада предопределение. А той се оправи извънредно добре по време на пътуването ".

Семейство Обама го похвалиха за " разширение на обещанието на Америка до новите имигранти и хората с увреждания. Ограничаване на напастта на нуклеарните оръжия и построяването на необятна интернационална коалиция за изпъждане на един деспот от Кувейт. А когато демократични революции разцъфтяха в Източна Европа, неговата постоянна, дипломатична ръка направи допустимо достижение, което в миналото бе немислимо - завършек на Студената война без даже един изстрел ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР