След вчерашната си победа над Майк Уилсън в Монте Карло

...
След вчерашната си победа над Майк Уилсън в Монте Карло
Коментари Харесай

Денис Лебедев: Усик е най-добрият, но съм готов да се бия с него

След вчерашната си победа над Майк Уилсън в Монте Карло някогашният международен първенец в полутежка категория Денис Лебедев съобщи, че е подготвен да се изправи против „ абсолютния “ първенец Александър Усик, в случай че екипите на двамата боксьори съумеят да се договорят за дуел.

Според мениджъра на Лебедев Вадим Корнилов Усик би трябвало да пази колана си на WBA против съветския боксьор до 10 март. Очаква се Александър Усик да оваканти купите си в полутежка категория и да премине в тежка категория през идната година.

“Бих си сложил четворка. Четри минус, само че аз съм удовлетворен от представянето си. Майк е добър боксьор, беше много мъчно да се боксирам против него ", съобщи сподели Лебедев.


“Мисля, че в този момент има доста боксьори, които желаят да се бият с Усик. Признавам, че сега той е най-хубавият боксьор в нашата категория, само че съгласно резолюцията на WBA заслужавам да се удрям с него. Ако нашите екипи съумеят да се спогодят за всичко, както и се чака да стане, тогава ще бъда подготвен за тази среща ", съобщи Лебедев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР