След вчерашната публикация на Фрог Нюз за развитието на делото

...
След вчерашната публикация на Фрог Нюз за развитието на делото
Коментари Харесай

Бисер Лазов посвети сутрешните си свободни съчинения на Огнян Стефанов

След вчерашната обява на Фрог Нюз за развиването на делото по Закона RICO в Съединени американски щати, тази заран главният очевидец на прокуратурата по „ Делото КТБ “ Бисер Лазов посвети част от свободните си съчинения на Огнян Стефанов. Обясненията му за следващ път не почиват нито на доказателства, нито на действителността.
И на днежното съвещание Лазов продължава да редува разкази за „ схеми за придобиване на основни компании " като БТК и „ Петрол “ с явно търсещи резултата „ уау “ изказвания за раздавани суми в кеш. Този път изясни по какъв начин самият Цветан Василев е изискал няколко пъти суми от касиерката Юлия Илиева, с обяснението, че той персонално щял да ги дава на Огнян Стефанов. За другите изказвания на Лазов, по отношение на вземани пари от Стефанов, сега тече правосъден развой, който напълно не върви в посока да удостовери думите му.

Освен неуместно и погрешно, изказванието му звучи и много измислено. До в този момент Лазов не е твърдял, че Василев се е разхожда да раздава пари персонално. Явно този нов сюжет е фиктивен през вчерашния ден, след обявата за развиването на делото по Закона RICO в Съединени американски щати. Лазов се оплете в описа си по негови мемоари, на коя дата кой с кого се бил е срещнал и кой на кого бил взаимозависимост.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР