След вчерашната катастрофа на Околовръстното на София, при която се

...
След вчерашната катастрофа на Околовръстното на София, при която се
Коментари Харесай

Шофьорката на размазаната шкода: Спрете с тези безумни коментари!

След вчерашната злополука на Околовръстното на София, при която се удариха камион и лек автомобил, в обществените мрежи се нароиха десетки мнения от вида " кой крив, кой прав ". Много хора упрекнаха водача на тежкотоварната кола, само че има и много, които сочат водача на шкодата като провинен за произшествието.

Оказа се, че лекият автомобил, който е със обилни материални вреди, е бил каран от жена. След всичките мнения във Фейсбук през днешния ден тя не устоя и реши да даде някои уточнения на коментиращите. Ето какво написа Теодора Стоименова:

" Сега на всички коментиращите. Аз съм водача на шкодата. Най-важното е, че съм жива. Ламарини се изправят. Камионът излезе единствено с кабината пред мен и ме засече. Беше без светлини. Опитах се да отвръщам, само че в отсрещното платно имаше коли. Аз не желая различен да пострада. Затова се пробвах за 2-та метра, които имах, да избегна удара или най-малко да е от пасажерското място, тъй като другояче в този момент нямаше да ви пиша.

Мислите ли, че в случай че не ми беше изскочил по този начин с кабината си, а по-нормално нямаше да спра! Аз и от бензиностанция Лукойл излизах и бях с не повече от 15 км в час. Не съм толкоз тъпа, че даже и да не е с преимущество и се изнася обикновено аз да не спра. Спрете с тези безумни мнения. Никой не му дава право да се изнася по този метод, да лишава преимущество и да не включва светлини. Бил началник на превоза на компанията. Представете си какъв образец е за другите водачи. "

В края на краищата в действителност най-важното е, че няма жертви в тежкото произшествие. А що се отнася до виновността, има си органи и експертизи, които би трябвало да се произнесат.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР