„След Васил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли

...
„След Васил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли
Коментари Харесай

Валери Симеонов разкри чие време идва след това на Божков

„ След Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от идва времето на Валентин Златев. Досега страната и олигархията постоянно са съществували редом. Факт е, че има първи удар, втори удар, очаквайте и трети удар “. Това сподели пред БНР Валери Симеонов  Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и демографската политика до 16, зам.-председател на Народното събрание и водач на НФСБ.

По думите му концепцията за основаването на верига държавни бензиностанции ще разбие картелното съглашение, каквото е безапелационен, че има: „ Всички данъчни хранилища са в ръцете на една компания с много прочут управител… Започва един възстановителен развой, чужд за България, който остава отвън вниманието на обществото, медиите. Първите тежки удари против олигархията към този момент са факт, разбиването на срастването на крупния монопол с политическата власт. Първият случай беше ударът върху хазартната империя на Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от. Сега се нанася втори удар върху открит монопол и картел “.

Симеонов акцентира, че сега се следи и картел сред огромните снабдители на мобилни услуги, „ които тихомълком покачиха и съвсем изравниха цените на тези услуги “: „ Като подвигат цените, пренасочват приходите си от там, а въпреки това оферират ниски цени на интернет и на цифрова телевизия, като по този начин унищожават настоящи кабелни оператори, които си заплащат налозите. Подложени на офанзива с ниски цени, тези компании започнаха да афишират банкрути “.

Валери Симеонов  Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 акцентира, че в най-сивия бранш са автосервизите.

В предаването „ Неделя 150 “ водачът на НФСБ добави: „ Намаляването на Данък добавена стойност върху ресторантьорските услуги е една от дребното съществени ограничения, които действително ще бъде подкрепят най-засегнатият от рецесията отрасъл – туризмът. Изравняването на Данък добавена стойност за хотелите с заведенията за хранене отстранява една неправда в третирането на двете страни на една монета “.

Според него с антикризисната роля на тази мярка ресторантьорите ще имат опция да компенсират част от загубите, които са претърпели през миналите два месеца и да влязат на относително високи обороти в новия сезон.

„ За моето гласоподаване не попречи неналичието нито на Владислав Горанов  Владислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 година През 1999 година приключва, нито на Менда Стоянова, нито на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, аз си нося отговорност за моето гласоподаване, по този начин постъпиха и всички останали. Ясно е, че Горанов има своите причини като финансов министър да бъде срещу ощетяването на бюджета. Той гледа огромно на бюджета на страната и е естествено, че е срещу да губи по едни 150 млн. лв. на година “.

Какво може да се случи с книгите, когато ДДС-то за тях стане 9%?
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР