„След Васил Божков идва времето на Валентин Златев. Досега държавата

...
„След Васил Божков идва времето на Валентин Златев. Досега държавата
Коментари Харесай

Валери Симеонов: След Божков идва времето и на Валентин Златев

„ След Васил Божков идва времето на Валентин Златев. Досега страната и олигархията постоянно са съществували редом. Факт е, че има първи удар, втори удар, очаквайте и трети удар “. Това сподели пред БНР Валери Симеонов, зам.-председател на Народното събрание и водач на НФСБ по адрес на ръководителя на Българската петролна и газова асоциация.

По думите му концепцията за основаването на верига държавни бензиностанции ще разбие картелното съглашение, каквото е безапелационен, че има: „ Всички данъчни хранилища са в ръцете на една компания с много прочут управител… Започва един възстановителен развой, чужд за България, който остава отвън вниманието на обществото, медиите. Първите тежки удари против олигархията към този момент са факт, разбиването на срастването на крупния монопол с политическата власт. Първият случай беше ударът върху хазартната империя на Васил Божков. Сега се нанася втори удар върху открит монопол и картел “.

Симеонов акцентира, че сега се следи и картел сред огромните снабдители на мобилни услуги, „ които тихомълком покачиха и съвсем изравниха цените на тези услуги “: „ Като подвигат цените, пренасочват приходите си от там, а въпреки това оферират ниски цени на интернет и на цифрова телевизия, като по този начин унищожават настоящи кабелни оператори, които си заплащат налозите. Подложени на офанзива с ниски цени, тези компании започнаха да афишират банкрути “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР